De bekkenfysiotherapeut

BIG: 04119897

Mariëlla Goudberg

Mariëlla Goudberg werkt al ruim 30 jaar als fysiotherapeut in het Jeroen Bosch  Ziekenhuis in  ’s-Hertogenbosch. Daar heeft zij zich, naast specialisatie in Neurologie, Intensive Care, Pulmonologie en Chirurgie, de laatste 12 jaren bekwaamd in de bekkenfysiotherapie – zowel klinisch als poliklinisch.

Naast het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkte Mariëlla ook bij het B-Fysic Bekkencentrum. Verder maakt zij sinds 2016 deel uit van het team van Bekkenbodemzorg van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven (https://www.mmc.nl/bekkenzorg/) en sinds 2020 ook van het team van het bekkenbodemcentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/afdelingen/bekkenbodemcentrum).

Haar eigen praktijk, Bekkenfysiotherapie & Seksuologie Mariëlla Goudberg in Vught, ging op 1 januari 2022 van start.

Kwaliteit en Samenwerking
Mariêlla staat als geregistreerd bekkenfysiotherapeut in het kwaliteitsregister van de KNGF en is ook lid van de NVFB. Als geregistreerd bekkenfysiotherapeut ben je verplicht regelmatig scholingen te volgen om de kwaliteit van behandeling hoog te houden. Daarnaast neemt zij elke maand deel aan een intervisie met seksuologen en multidisciplinaire overleggen met specialisten.

Seksuologie consult

Als mede voorzitter van de Regio groep van geregistreerde bekkenfysiotherapeuten Den Bosch en omstreken werkt Mariëlla samen met haar collega’s aan de beste zorg mogelijk voor bekken patiënten in deze regio.

Samen met haar collega Karin Vanhomwegen heeft zij 2 artikelen geschreven op www.bedmanieren.nl 

De strakke bekkenbodem: een vloek of een zegen?

De bekkenbodem anno 2020: is mobiel trainen mogelijk

Bekkenfysiotherapeut i.o.

BIG: 59909552804

Merel Hoezen

Master sportfysiotherapeut, pre-postnataal fitness expert, bekkenfysioterapeut i.o.

Ik ben Merel en werk al ruim 15 jaar als Master sportfysiotherapeut. Daarnaast heb ik me sinds 3 jaar gespecialiseerd op het gebied van herstel na zwangerschap. Dit vind ik zo leuk om te doen en miste de verdiepingsslag. Daarom ben ik gestart met de masteropleiding bekkenfysiotherapeut.

Mijn eigen ervaring tijdens mijn zwangerschappen was het begin om mezelf te gaan verdiepen. Ik wilde weer gaan hardlopen, kitesurfen en trampolinespringen met mijn dochters. Maar de begeleiding die ik hierbij wilde, was er eigenlijk nauwelijks. Daarom ben ik me hierin gaan specialiseren. Nu begeleid ik al enkele jaren vrouwen met het herstel na zwangerschap, vanuit fysiotherapie, maar ook vanuit mijn eigen bedrijf totalmom.

Merel staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ieder persoon is anders en heeft een andere aanpak nodig. De combinatie van sport- en bekkenfysiotherapie vind ze erg mooi. Met deze twee inzichten wil ze mensen helpen en begeleiden in een goed herstel om weer te kunnen doen wat ze graag willen.

Neem contact op

Praktijklocatie

Nieuwe Linie 200

5264 PJ Vught

Maandag : 08:00 - 20:00

Dinsdag : 12:00 - 19:00

Woensdag: 13:00 - 20:00

Donderdag : 08:00 - 19:00